Журналіст судиться з головою Олександрівської РДА

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На 3 вересня Олександрівський районний суд призначив попереднє судове засідання по цивільній справі за позовною заявою Шевченко Галини Володимирівни до Шпирки Сергія Володимировича про захист гідності і честі та відшкодування моральної шкоди.

Причиною конфлікту, який став приводом для звернення у суд, стала публікація „Власть новая, а замашки – старые?” у газеті „Україна-Центр” від 24 червня 2014 року. У ній голова Олександрівської районної державної адміністрації Сергій Шпирка стверджує, що під час інциденту, участь у якому брав його нетверезий син з ріднею та група відпочивальників, 8 червня на березі річки Тясмин у селі Бірки, була присутня і заступник головного редактора редакційно-видавничого об’єднання Галина Шевченко. З його слів, вона ніби то здійснювала відеозйомку того інциденту.

Галина Шевченко й звернулася у суд з позовом, щоб довести, що того дня її не було ні на місці інциденту, ні навіть в Олександрівці, тим самим захистити свою гідність і честь як приватної особи і як журналіста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар