Лист підтримки батальйону “Кіровоград”

Педагогічний колектив, учні школи-інтернату «Сокіл» та батьки школярів створили для батальйону «Кіровоград» «Лист підтримки»
У ньому кожен із присутніх на урочистій лінійці з нагоди Дня знань мав можливість висловити свої побажання бійцям батальйону патрульної служби міліції особливого призначення, які гідно відстоюють інтереси жителів всієї України на Сході держави.


Працівники органів внутрішніх справ області взяли участь в урочистих заходах, присвячених початку нового навчального року. До підшефної Кіровоградської школи-інтернату, ліцею «Сокіл» завітав начальник управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Володимир Ярошенко. Від імені керівництва Управління він привітав учнів та їх рідних зі святом, а також звернувся зі словами вдячності до педагогів та директора навчального закладу.

– Хочу подякувати керівництву та педагогічному колективу школи за їх самовіддану працю. Ви і надалі можете розраховувати на нашу всебічну підтримку і допомогу, а учням бажаю зростати слухняними, добре вчитися, шанувати працю своїх вчителів та бути справжніми патріотами нашого краю і народу, – зазначив Володимир Дмитрович.

З нагоди свята від Управління МВС України в Кіровоградській області правоохоронці подарували навчальному закладу принтер.
У свою чергу, педагогічний колектив, батьки та школярі повідомили про створення для бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» «Листа підтримки».

Нині в зоні проведення АТО у складі спецпідрозділу несуть службу батьки деяких учнів так кілька колишніх випускників школи-інтернату, тож земляки вирішили їх підтримати, надіславши листа, аби бійці знали, як ними пишаються та як чекають їхнього повернення вдома.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар