Судове засідання відносно колишнього прокурора в черговий раз не відбулось

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Судове  засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього прокурора у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинув неповнолітній, було призначене на 26 серпня, проте в черговий раз не відбулося.

Про це Першій електронній повідомила Прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

За клопотанням нового адвоката підсудного, який вступив у справу як другий захисник, судом оголошено двотижневу перерву для ознайомлення нового адвоката з матеріалами провадження.

Судове засідання відкладається за ініціативою сторони захисту відкладається не вперше. Протягом серпня судовий розгляд неодноразово відкладався у зв’язку з неявкою свідка захисту, про якого обвинувачений повідомив лише через 4 місяці судових слухань. Проте цей свідок досі не з’явився на жодне з судових засідань.

В свою чергу, державний обвинувач був готовий до дебатів – заключної стадії судового процесу, оскільки судом допитано всіх свідків, потерпілого (батька загиблого юнака) та безпосередньо обвинуваченого, а також досліджено всі зібранні в ході розслідування докази.

Нагадаємо, 12 жовтня минулого року у Кіровограді Анатолій Душинський, перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, збив на смерть 17-річного юнака на пішохідному переході й утік з місця ДТП.
Санкція статті КПК, яку інкримінують підсудному, передбачає від 3 до 5 років позбавлення волі і позбавлення права керувати транспортними засобами до 3-х років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар