Гуртом легше і дитячий садок зробити!

Народний депутат України Станіслав Березкін спільно з жителями села Іванівка Новоукраїнського району вирішують проблеми громади.

Кілька років тому у селі постало питання про створення додаткової групи в дитячому садочку. Від ідеї до результату минуло не так багато часу. Сьогодні Іванівському дитсадку можуть позаздрити і міські садочки, бо тут проведено сучасний ремонт, тут великі світлі кімнати, багато іграшок, гарні нові меблі та посуд. Одним словом, затишно і комфортно, як вдома. Робили додатково групу усім миром: і місцеві жителі, і сільська рада, і народний депутат Станіслав Березкін. Днями він приїхав подивитися на те, що вдалося зробити. Побачене його вразило. Там, де є активні сільські голови, село змінює своє обличчя. І приклад Іванівки цьому підтвердження.

Приїхав Станіслав Березкін з подарунками для дітей. І поки малюки гралися, їхні мами спілкувалися з народним депутатом. Говорили про все: і про війну, і про проблеми села, і про зменшення пенсійного віку, і про децентралізацію влади.

Станіслав Березкін переконаний, що село зможе розвиватися, тут залишатимуться жити тільки тоді, коли громада отримає повноваження та надходження в бюджет для вирішення власних проблем.

В Іванівці хвилюються, що децентралізація нічого доброго не принесе, окрім, як збільшення армії контролюючих органів, які і сьогодні атакують і не залишаються у спокої сільську раду. Поки йде обговорення змін до Конституції щодо децентралізації влади, сільські голови повинні сформулювати своє бачення перерозподілу влади та грошей та домагатися через народних депутатів їх врахування. Так вважає народний депутат.

Серед жінок, які були присутні на зустрічі, була і Валентина Андріївна – мама військовослужбовця, який кілька місяців був у полоні. Станіслав Березкін зробив усе, щоб її син повернувся додому живим і здоровим. Мама дякувала за допомогу, а народний депутат подякував Валентині Андріївні за сина-героя.

Село чекає на зміни, але будувати плани та втілювати їх в життя ми зможемо тільки тоді, коли в Україну прийде мир.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар