У Володимирівській школі встановили нові вікна

У Володимирівській школі замість старих вікон встановлено тридцять вісім нових металопластикових.

Про це повідомив кореспондент Першої електронної з Володимирівки.

Директор Володимирівської школи Тетяна Мошак повідомила: “У школі замінено 38 вікон за рахунок коштів, отриманих в результаті спільного обробітку 50 га земельної ділянки, яка є в школі.  Вікна у школі були дуже старі, їх встановлювали ще під час будівництва школи”.

Насправді в даній школі практика щодо ремонту навчального закладу саме за рахунок цих коштів вже була. Тетяна Мошак розповідає, що минулого року у Володимирівській школі вдалося замінити вхідні двері, у кожному класі замінено міжкімнатні двері, огороджено фасад школи (70 метрів огорожі), в деяких класах постелено лінолеум, зроблено сучасну стелю та ін.

“У минулому році коштів, отриманих від обробітку землі, вистачило і на харчування учнів не лише початкових класів, для яких обід безкоштовний, а для учнів з п’ятого по одинадцяті класи, які за обід платять символічні три гривні, які використовуються на рибу і м’ясо”, – наголошує директор Тетяна Мошак, зазначаючи, що це стало можливо і завдяки іншим благодійникам.

Директор школи вже запланувала і на наступний рік чималий об’єм роботи, з якого основне місце займає ремонт третього корпусу старого приміщення школи, який має історичну цінність – 125 років. Нині тут знаходиться спортивна кімната, актова зала і тенісний клас, а свого часу тут була церковно-приходська школа.

“Ми прагнемо створити належні умови для навчання учням. Тому ми йдемо в ногу з часом”, – наголошує Тетяна Мошак.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар