Порошенко вніс корективи в мобілізацію – призиватимуть кадрових офіцерів

Президент України Петро Порошенко відзначив необхідність підвищення якісного рівня військових спеціалістів, які мобілізуються до складу Збройних сил. Порошенко зазначив, що третя хвиля мобілізації дозволить здійснити ротацію Мова йде про призов під час третьої хвилі мобілізації кадрових офіцерів.

Про це повідомляє агенція УНІАН з посиланням на прес-службу глави держави. «Сьогодні ми маємо замінити підрозділи Збройних Сил України та Національної гвардії більш якісним складом мобілізованих військових. Це сприятиме більш швидкому досягненню миру в Україні», – сказав президент під час спілкування з журналістами в Миколаєві.

Президент зазначив, що третя хвиля мобілізації дозволить здійснити ротацію військових підрозділів, які знаходяться в зоні антитерористичної операції. Найближчим часом сили АТО поповняться трьома бригадами, дві з яких у складі Збройних Сил України, одна – Національної Гвардії. «Це дозволить відновити боєздатність і дати можливість бійцям відпочити», – сказав Президент. Порошенко повідомив, що затвердив графіки ротації та вніс корективи в мобілізацію. Мова йде про призов під час третьої хвилі мобілізації кадрових офіцерів. «Будуть призивати тих, хто має військові спеціальності: спецназівців, артилеристів та інших військових фахівців», – зазначив президент.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар