Увага! У зоні АТО зник ще один військовий з Кіровограда (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Боєць Кіровоградського 3-го полку спеціального призначення Карпа Тарас Степанович (1989 р.н.) зник під час бойових дій в зоні проведення АТО.

29 липня він був відправлений на завдання в район Сніжного Донецької області. Поблизу села Латишево його загін потрапив у засідку. Врятуватися вдалося лише чотирьом бійцям. Про долю своїх бойових побратимів вони нічого не знають.

Як розповіла Першій електронній Марина Карпа (дружина зниклого бійця) у Кіровоград вже доставили 8 тіл військовослужбовців із загону, який тоді потрапив у засідку, ще кілька хлопців тоді потрапили в полон (їх впізнали на відео, яке оприлюднили в мережі Інтернет терористи). Про долю Тараса Карпи ж нічого не відомо.

Усіх, хто володіє інформацією про його місцезнаходження, Марина просить телефонувати їй за номером (095)93-85-026 або повідомляти до редакції Першої електронної газети.

Нагадаємо, того ж дня під Сніжним зник Гришин Сергій Миколайович (1984 р.н.), а під Лутугіним (Луганська область) за аналогічних обставин зник зв’язок з Рикаловим Романом Валерійовичем (1992 р.н.).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар