Командиру спецбатальйону МВС “Кіровоград” вручив іменний годинник голова ВР України

Батальйони МВС стануть базою, на якій відновлюватиметься система безпеки україни – заявив голова Верховної ради Олександр Турчинов.

Про це він заявив під час наради у м.Курахово Донецької області, у якій взяли участь Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, командувач Національної гвардії України Степан Полторак, начальник міліції Донеччини Костянтин Пожидаєв, командири підрозділів Національної гвардії та спецбатальйонів МВС України. Нарада була присвячена взаємодії частин Нацгвардії, МВС та інших силових структур, про що повідомляє прес-служба МВС.

За словами Олександра Турчинова, земля Донбасу звільняється завдяки патріотам, які добровільно пішли на передову та ціною власної крові і життя звільнили цю землю.

– Головна задача – повне звільнення Донбасу від усілякої сволоти: терористів, найманців, російських військових, які тут окопалися та знущаються з нашої України, – наголосив Олександр Турчинов.

Він зазначив, що ситуація зараз є складною, однак попри всі проблеми, крок за кроком продовжується звільнення української землі. При цьому саме батальйони МВС стають тією базою, на якій відновлюватиметься система безпеки України.
– Саме в ваших батальйонах формується нова команда, яка відновлюватиме державу, – підкреслив Голова Верховної Ради України.

Ряду бійців і командирів були вручені державні нагороди від імені Президента України, а також цінні подарунки. Відомо, що командир спецпідрозділу “Кіровоград” В’ячеслав Шевченко отримав з рук Олександра Турчинова іменний годинник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар