На Кіровоградщині визначили найкращого кулінара за гратами

15 серпня 2014 року, в Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) відбувся конкурс «Кращий кухар». За звання найкращого кухаря установи змагалися троє засуджених.

Про це повідомили Першій електронній у виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49).

Метою заходу було підвищення рівня фахової підготовки кухарського складу їдальні установи, розкриття їх творчого потенціалу, а також розширення асортименту страв в меню для засуджених та осіб, взятих під варту. Змагання складалося з двох частин. У теоретичній частині засуджені проявили знання з основ безпеки праці, технології приготування страв та санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів харчування.

Під час практичної частини конкурсанти безпосередньо готували страви, демонструючи свою професійну майстерність і Учасники конкурсу були забезпечені однаковими інгредієнтами з повсякденного набору продуктів харчування. За визначений час кухарі приготували український борщ, кашу із соусом, картоплю пюре, м’ясну страву, салати із свіжих овочів та малосольних огірків, компот з сухофруктів.

За підсумками конкурсу переможцем визнано засудженого В., якого нагородили грамотою та заохоченням від начальника установи, що занесене до особової справи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар