Призначено нового директора обласного центру зайнятості

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Відповідно до наказу Міністерства соціальної політики з 14 серпня 2014 року директором Кіровоградського обласного центру зайнятості призначено Юрія Слоневського.

Про це сьогодні під час наради в облдержадміністрації повідомив голова ОДА Олександр Петік, передає кореспондент Першої електронної.

Довідка.
Слоневський Юрій Євгенійович народився 16 вересня 1962 року у місті Кіровограді.

Освіта вища, у 2002 році закінчив Кіровоградський державний технічний університет за спеціальністю – облік і аудит (економіст); у 1992 році – Київський політехнічний інститут за спеціальністю – машини і технологія обробки металів тиском (аспірант); у 1986 році – Кіровоградський інститут сільського машинобудування за спеціальністю – машини та технологія обробки металів тиском (інженер – механік).

Трудова діяльність:
З 1979 по 1980 – слюсар по ремонту наземного обладнання Кіровоградського Вищого льотного училища цивільної авіації.
З 1981 по 1986 – навчання в Кіровоградському інституті сільськогосподарського машинобудування.
З 1986 по 1988 – інженер науково-дослідного сектору, молодший науковий співробітник науково-дослідного сектор Кіровоградського інституту сільськогосподарського машинобудування.
З 1988 по 1989 – стажер-дослідник Київського політехнічного інституту.
З 1989 по1992 – навчання в аспірантурі Київського політехнічного інституту.
З 1992 по 1995 – інженер-конструктор‚ заступник завідуючого відділом‚ завідуючий відділом розробки‚ супроводжень фотошаблонів і друкованих плат Кіровоградського виробничого об`єднання «Друкмаш».
З 1995 по 2003 – виконуючий обов’язки голови‚ голова комітету економіки, начальник управління економіки, начальник управління соціально-економічного розвитку міста виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, м. Кіровоград.
З січня 2004 року призначений на посаду заступника директора Кіровоградського обласного центру зайнятості, а з травня 2006 року – перший заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості.
З 14 серпня 2014 року наказом Міністерства соціальної політики України призначений на посаду директора Кіровоградського обласного центру зайнятості.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття Слоневський Ю.Є. у 2007 році нагороджений Почесною грамотою Державного центру зайнятості; у 2009 році оголошено Подяку Міністерства праці та соціальної політики України; у 2011 році – нагороджено Грамотою Кіровоградського обласного центру зайнятості; у 2012 році – нагороджено Почесною грамотою Кіровоградського обласного центру зайнятості та Грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар