Кіровоградець примудрився двічі зіткнутися з автомобілем ДСО

Мешканець Кіровограда двічі протаранив машину спецпідрозділу ДСО.

Про це повідомляє «Магнолія».

7 жовтня 2013 року о 21 годині 06 хвилин наряд спецпідрозділу груп затримання батальйону міліції відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградські області, рухаючись по вулиці Жовтневої Революції до місця чергування, зупинився на червоне світло світлофору на перехресті вулиць Жовтневої Революції та Соціалістичної. В цей час працівники ДСО помітили, що назустріч службовому автомобілю через перехрестя на червоне світло світлофору рухається автомобіль ВАЗ 21112. При цьому водій ВАЗу виїхав на зустрічну смугу та скоїв дотичне зіткнення зі службовим автомобілем наряду СПГЗ, розбивши ліве дзеркало заднього виду.

Наряд ДСО почав переслідувати зазначений автомобіль, включивши проблискові маячки. Наздогнавши порушника на перехресті вулиць Жовтневої Революції та Габдрахманова, держохоронці блокували машину правопорушника своїм автомобілем – зупинили свій автомобіль попереду ВАЗу. Коли ж працівники ДСО вийшли з службового автомобіля, автомобіль ВАЗ 21112 почав рухатися в сторону міліцейського автомобіля. В результаті зіткнення службове авто ДСО ВАЗ 2109 зазнало механічних ушкоджень – вм’ятини передніх та задніх дверей з лівої сторони.

Водія автомобіля ВАЗ 21112 затримали. Ним виявився місцевий житель, 1965 року народження.

На місце пригоди негайно викликали наряд Державтоінспекції, слідчо-оперативну групу Кіровоградського міськвідділу при УМВС України в Кіровоградській області, представників ВДСО при УМВС України в Кіровоградській області.

Наряд ДАІ запропонував затриманому водію ВАЗ 21112 пройти тест на вміст алкоголю в крові, від якого порушник відмовився.

Наразі дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області. Триває перевірка обставин інциденту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар