Як волонтери Кіровоградщини підтримують армію (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді та області чимало волонтерів збирають допомогу для військових, а також для родин переселенців, допомагають родинам полеглих воїнів, ведуть інформаційну кампанію у соціальних мережах. 

Група волонтерів на чолі з Олексієм Тітовим вже кілька місяців займається збором коштів і придбанням різноманітної амуніції для українських військових. Нещодавно вони відправили на Схід чималу посилку для бійців 93-ї бригади, які воюють на гаубицях.

«В этой посылке меня тронул один момент. Когда мы ее уже практически собрали, наш боец попросил у нашего «Женского батальона» (на фото) выслать для души несколько флагов Украины. Не знаю, как вам, а для меня очень важно, что бойцам наш Флаг нужен именно для души… Слава Украине!!», – пише Олексій в Facebook.

Кіровоградка Оксана Червона і група волонтерів «Армія SOS Кіровоград» надають систематичну підтримку бійцям третього полку спецпризначення – за завдяки зібраним ними коштам полк поповнився і касками, і приборами нічного бачення.

До підтримки армії долучився кожен район Кіровоградської області, свідомі підприємці, аграрії, депутати – сотні тонн продуктів харчування, ліків і речей першої необхідності були передані українським військовим завдяки небайдужим мешканцям Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар