Кіровоград попрощався з двома бійцями 34-го батальйону (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 15 серпня, Кіровоград попрощався із двома своїми героями – бійцями 34-го батальйону територіальної оборони молодшим сержантом Віталієм Івановичем Петровичем та рядовим Романом Павловичем Крадожоном, які загинули 13 серпня в зоні проведення АТО – під Горлівкою Донецької області.

Віталій Петрович (1981 р. н.) та Роман Крадожон (1977 р.н.) вступили на військову службу під час першої хвилі мобілізації і одними з перших стали на захист суверенітету України. Герої віддали своє життя під час сутички з сепаратистами під Горлівкою – вогневого обстрілу з мінометів та реактивних систем.

Заступник командира першої спеціальної бригади територіальної оборони по роботі з особовим складом підполковник Володимир Мазуряк, прощаючись із героями, зазначив, що це були найкращі сини вітчизни.

«Коли біда прийшла на нашу землю і Україна покликала на допомогу, вони не стали чекати запрошення і добровільно прийшли до військкомату. Вони були в строю батальйону тероборони і, виконуючи завдання, з честю загинули. Я співчуваю сім’ям героїв і вірю, що їх смерті не були даремними. Слава героям», – сказав Володимир Мазуряк.

Вічна слава Героям!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар