Кіровоградщина відправила на Схід ще одну групу саперів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

14 серпня відбулася ротація зведеного загону рятувальників Управління ДСНС у Кіровоградській області, які відновлюватимуть системи життєзабезпечення у звільненому від терористів Слов’янську Донецької області. 

Біля каплиці Пресвятої Богородиці обласного Управління благословив рятувальників на виконання складного і відповідального службового завдання протоієрей Євгеній Назаренко. Отець Євгеній здійснив короткий молобен за всіх, хто зараз у складі різних служб захищає кордони та цілісність нашої держави на Сході України.

Нагадаємо, зведений загін рятувальників Кіровоградщини у складі групи піротехнічних робіт та фахівця медичної служби відбув 21 липня у напрямку міста і дотепер здійснював розмінування Слов’янської ТЕС та прилеглої території. Нашими саперами розчищено понад 50 гектарів площі та вилучено понад сто боєприпасів. Сьогодні на фасаді Управління ДСНС відбулося освячення зведеного загону у складі п’яти співробітників групи піротехнічних робіт та фахівця медико-санітарної частини Управління.

Прес-служба У ДСНС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар