Кіровоградський обласний військкомат співпрацюватиме з пресою

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний військовий комісаріат оголосив про свою готовність до відкритої співпраці з пресою і зобов’язався влаштовувати щотижневі брифінги.

Про це йшлося сьогодні, 14 серпня, під час зустрічі редакторів друкованих та електронних видань Кіровограда з заступником голови ОДА Вітою Атаманчук, військовим комісаром області Ярославом Кучером та директором Департаменту інформаційної політики Держкомітету телебачення та радіомовлення України Богданом Черваком.

Для налагодження обміну інформацією про військові дії і долі бійців з Кіровоградщини при військкоматі створено сектор по зв’язках з громадськістю, який очолив заступник обласного військового комісара Олег Молчанов. Ще один офіцер, який матиме аналогічні обов’язки, буде працювати при 3-му полку спецпризначення.

Також Віта Атаманчук на прохання журналістів запросить брати участь в щотижневих брифінгах представників прес-служб УМВС та СБУ в області. Чи відгукнуться силовики на пропозицію стати відкритими для ЗМІ та громадськості, буде відомо вже наступного тижня – перший брифінг планується провести в понеділок, 18 серпня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар