У Кіровограді відбудеться всеукраїнський семінар щодо Служби фінансових розслідувань

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Завтра, 14 серпня, у Державній фіскальній службі України відбудеться кущовий семінар на тему: «Основні аспекти концепції створення Служби фінансових розслідувань, інші законодавчі зміни та їх практичне застосування». 

Семінар проходитиме за участі Першого заступника Голови Державної фіскальної служби України Хоменка В.П., фахівців Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування та Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб ДФС України для представників бізнесу, інститутів громадянського суспільства та ЗМІ Кіровоградської, Запорізької, Черкаської, Харківської, Рівненської, Чернівецької та Дніпропетровської областей.

Під час семінару буде презентовано концепцію створення Служби фінансових розслідувань. Учасники заходу також обговорюватимуть актуальні питання сплати податку на прибуток, податку на додану вартість, а також оподаткування доходів фізичних осіб.

Захід буде проводитись у режимі відеоселекторної наради о 12-00 год. в приміщенні Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області за адресою: м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, 2-й поверх.

Довідки за телефоном: (0522) 36-69-05

Поширити:

Залишити коментар:

коментар