Група Креатив – в трійці найкращих олійно-жирових компаній України

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Група Креатив (провідна українська інтегрована агропромислова компанія) посіла третю позицію в галузевому рейтингу олійно-жирової промисловості за версією видання «ТОП-100 Рейтинг найкращих компаній України» і ввійшла до сотні найбільших компаній країни за результатами діяльності у 2013 році. Також Група зайняла 22-гу позицію серед найбільших експортерів країни за версією двох рейтингів – «ТОП-100…» та «Капітал 500. Провідні експортери та імпортери України».

Сьогодні Група Креатив – один із впевнених агропромислових лідерів в Україні. У 2013 році компанія переробила понад 1 млн. тонн насіння соняшнику, збільшивши обсяги переробки на 45% порівняно з 2012 роком. Крім того, по соєвому напряму компанія наростила обсяги переробки сировини більш ніж удвічі – до 171 тис. тонн насіння сої, а загальні потужності Групи з переробки сої сьогодні становлять 270 тис. тонн. У 2013 році Група виробила 93 тис. тонн жирів і маргаринів.

Компанія активно розширює ринки збуту, які сьогодні охоплюють понад 20 країн світу, зокрема країни СНД, Європи, Азії та Африки. Загалом у 2013 році експортні продажі Групи згенерували понад 70% її виручки.

«Працюючи над розвитком ключових бізнес-напрямів, ми також постійно розширюємо географію зовнішніх ринків для збуту своєї продукції. Це дозволяє Групі отримувати стабільну виручку, а відтак – забезпечувати робочі місця і конкурентну заробітну плату для наших співробітників. Зрештою, розвиток експортних постачань Групи також посилює позицію України як сильної аграрної держави на світовому ринку. Сьогодні ключовими для нас залишаються ринки Китаю, Індії та ОАЕ, разом з тим ми з великою перспективою дивимося на європейські ринки – особливо з точки зору продажів бутильованої олії», – зазначив Максим Березкін, голова Наглядової ради Групи Креатив.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар