Аграрії Новоукраїнського району підтримали армію майже на мільйон

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За минулі 4 місяці лише офіційно на розрахунковий рахунок Ради сільгоспвиробників від аграріїв Новоукраїнського району надійшло 572 098 грн. З них майже на 35 тисяч придбано запчастини для військової техніки. 

Про це кореспонденту Першої електронної розповів голова Ради сільгоспвиробників Новоукраїнського району Сергій Оношенко.

У той же час на рахунок Міністерства оборони перераховано 40 тис. грн., на харчування чергових військкомату 2977 грн. По 500 грн. від аграріїв отримали на свої рахунки 42 військовослужбовця району. На 5000 грн. було придбано дошки для військових частин. На пальне, для відправки військовослужбовців у військові частини витрачено майже 2000 грн. На 800 грн. придбано канцтовари для військкомату. Майже на 125 тис. грн. придбано 40 бронежилетів, 30 з яких передано десантникам 3-го полку Кіровоградського батальйону спеціального призначення.

Як повідомив голова районної ради Валерій Савенко, більше 10 тис. грн. виділено на поховання та поминальний обід загиблого земляка В. Мамадалієва. Також за кошти Ради сільгоспвиробників (24 тис. грн.) закуплено ще 7 засобів захисту для земляків, які несуть службу в АТО. На даний час всі хлопці з Новоукраїнського району, яких призвали до лав армії, забезпечені бронежилетами та військовим обмундируванням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар