Кіровоградські прикордонники Донеччини отримали 20 тонн продуктів від народного депутата (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Близько 20 тонн продуктів харчування отримали кіровоградські військові, які несуть службу на кордоні Донеччини від благодійного фонду народного депутата України Станіслава Березкіна «Добротвір» сьогодні, 7 серпня.

З проханням про допомогу до народного депутат звернувся начальник Донецького прикордонного загону полковник Юрій Лисюк. Він розповів, що хлопцям, які несуть службу на прикордонні не вистачає головного – продуктів харчування.

Відгукнувшись на звернення прикордонників, Станіслав Березкін закупив та відправив на схід близько 20 тонн продуктів: картопля, морква, капуста, буряк, цибуля, огірки та помідори консервовані, олія, консерви м’ясні, маргарин, майонез, крупа рисова, пшоняна і перлова, горох, макарони, сушені фрукти, чай, сіль.

Як повідомив Першій електронній начальник тилу угрупування «Кордон України» підполковник Сергій Левицький, сьогодні вантаж прибув на місце призначення – в місто Маріуполь. Військові з вдячністю прийняли допомогу і, швидко розвантаживши вантажівку, знову вирушили на поле бою.

Полковник Юрій Лисюк від імені командування та всього особового складу Донецького прикордонного загону подякував Станіславу Березкіну за ту увагу і підтримку, яку він постійно надає військовим, які несуть нелегку службу по охороні державного кордону на території Донецької та Луганської областей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар