Міжнародна молодіжна ГО «AIESEC» відкриває представництво у Кіровограді

Ініціативна група активних студентів Кіровограда зібралась на перший тренінг для того, щоб познайомитись із структурою міжнародної молодіжної громадської організації AIESEC.

Як повідомила Першій електронній ініціатор створення ініціативної групи Ольга Ткаченко, ідея про приведення AIESEC у Кіровоград виникла ще на початку цього літа. «Про AIESEC я дізналась від свого знайомого. Ми ще тоді говорили, що було б добре відкрити представництво у Кіровограді. Щойно з’явилась можливість – ми почали збирати команду», – говорить Ольга.

AIESEC – це міжнародна молодіжна громадська організація, що об’єднує студентів та молодих випускників ВНЗ із метою розвитку лідерського та професійного потенціалу молодих людей та позитивного вкладу в суспільство.

AIESEC об’єднує 86 тисяч молодих людей в 124 країнах світу та співпрацює із більше ніж 2400 університетами. Більше 30 000 людей щорічно отримують лідерський досвід, працюючи в роіл керівника проектної команди або відділення AIESEC в своєму місті, а також приймаючи участь в міжнародній програмі стажувань. AIESEC в Україні існує в 21 місті. Головним видом діяльності AIESEC є організація міжнародних програм.

За словами Ольги, ініціативна група AIESEC у Кіровограді з’явилась завдяки студенту з Луганська Дмитру Богданову, який є випускником AIESEC у Луганську. Саме Дмитро узгодив відкриття представництва із президентом організації та почав проводити вступні тренінги.

«Сьогодні ми провели першу зустріч нашої команди. Це наш спільний крок до виховання покоління лідерства у Кіровограді», – зазначив Дмитро Богданов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар