Світловодська влада обговорює з населенням комунальну реформу

З метою широкого обговорення реформування ЖКГ у Світловодську, міськвиконком склав графік зустрічей із мешканцями на місцях міського голови, профільних виконкомівців і представників ГО.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної зі Світловодська.

Так учора о 18:00 у подвір’ї будинку №7 по вул. Кірова відбулася перша така зустріч. На ній мер Юрій Котенко, його «комунальні» заступники, громадські активісти розтлумачували населенню зміст реформування колишніх ЖЕКів, популяризуючи досвід Олександрії, де обслуговування житлового сектору покладено на єдине комунальне підприємство «Житлогосп». Подібних зустрічей заплановано ще чотири – 7, 12, 13 та 14 серпня у всіх мікрорайонах міста.

Як повідомляла Перша електронна, на початку липня міський голова, реагуючи на подання міжрайпрокурора, розірвав контракти з директорами двох КП, утворених на базі п’яти ЖЕКів, – «Житлосервіс-2012» і «Житлосвіт-2012» Євгеном Кармалітою і Микитою Письменним та звільнив із займаної посади начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста Наталю Гаврилюк. Після чого за взірець реформування даної сфері взято олександрійський досвід.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар