Студреспубліка роздавала обійми проти війни (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями громадяни Студреспубліки на чолі зі студентським мером Андрієм Табачуком вийшли на вулиці Кіровограда з мирним протестом проти війни. 

Як повідомив Першій електронній студентський мер міста Кіровограда і організатор акції Андрій Табачук, студенти вийшли на вулиці, щоб розрядити атмосферу у місті: молодь у яскравих футболках з емблемою Республіки влаштувала веселу фотосесію у різних місцях обласного центру і пропонувала кіровоградцям безкоштовні щирі обійми.

«Також ми готуємось до міжнародного етапу Студреспубліки. Всі фотографії, зроблені під час акції, ми відправимо на офіційний сайт Республіки і покажемо, що Кіровоград тихе, мирне, адекватне місто», – зазначив Андрій Табачук.

Протягом кількох годин прогулянки містом республіканці відвідали дитячий майданчик, пофотографувались із воркаутівцями, зробили кілька жартівливих кадрів під стінами СБУ та обняли близько 50 кіровоградців.

Мабуть, люди вже звикли до таких акцій, адже і самі пропонували активістам обійми: «Це ви обійматись пропонуєте? Ідіть до нас!». Навіть давали поради: «Ви коли обіймаєте людей, кажіть: «Ми проти війни! Слава Україні!».

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета. Фото автора.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар