28-річний ст. лейтенант з Олександрії залишився без ноги. Потрібна допомога.

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У ніч з 15 на 16 липня, коли бойовики обстрілювали блокпост Національної гвардії поблизу Маринівки Донецької області, було поранено 28-річного старшого лейтенанта Едуарда Масько з Олександрії.

Як розповіла Першій електронній мама хлопця Світлана Масько, у нього прострелені обидві ноги (ліву довелося ампутувати, а праву, яка до того ж ще й обпечена, лікарі наразі намагаються врятувати), обпечені руки, множинні осколкові поранення правої і лівої кистей, відкрита черепно-мозкова травма, контузія, травмоване ліве око.

Едуарду Масько потрібні гроші на лікування та протез. За словами лікарів, йому необхідно протягом періоду лікування і реабілітації змінити три протези – дасть можливість зберегти хоч одну ногу і дозволить хлопцю пересуватися самостійно.

Доки Едуард бореться за життя під наглядом лікарів, його дружина перебуває в пологовому будинку.

Довідка: Едуард Масько народився в Олександрії, навчався в школі №6. Закінчив Львівську міліцейську школу, потім Харківську академію МВС. Після навчання був розподілений на службу в Запоріжжя ( з 2010 року служить в частині 3029 “Гепард”). Мобілізований в зону АТО. Нині хлопець у важкому стані і потребує допомоги небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:
Карта ПриватБанку 5168 7572 6572 0542 – одержувач: дружина Стукало Валентина Григорівна.
Телефон мами 098-958-24-51 Масько Світлана Анатоліївна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар