Кіровоградські армреслери привезли три медалі з «Кубку Титанів» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На всеукраїнському турнірі з армспорту «Кубок Титанів», який днями проходив в Одесі, кіровоградці вибороли дві срібні медалі та одну бронзову. 

Як повідомив Першій електронній ініціатор поїздки і організатор чемпіонатів з армспорту у Кіровограді Ігор Поцелуйко, у турнірі брали 60 армреслерів із 9 областей України, також були учасники з Молдови.

Кіровоград на змаганнях представляло 5 спортсменів. З-поміж них Віктор Ласінський зайняв друге місце у боротьбі на праву руку у категорії 78 кг, а Олександр Кочергін виборов відразу дві медалі: «срібло» у боротьбі на ліву та «бронзу» – на праву руку в категорії 95 кг.

«Це наші другі виїзні змагання, і ми вже маємо призові місця. Кіровоградці поступились тільки більш досвідченим спортсменам. Далася взнаки і температура, яка перевищувала познакчу 30 градусів. Хлопці показали себе добре, ми задоволені результатом. Тепер будемо готуватись до кіровоградських турнірів, проведення яких планується на осінь», – повідомив Ігор Поцелуйко.

Нагадаємо, Олександр Кочергін отримав золото на Чемпіонаті з армспорту в Кіровограді 14 червня. Тоді спортсмен боровся в категорії 85 кг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар