Кіровоградським правоохоронцям в зоні АТО автоперевізник подарував нове оснащення

Василь Рубан з Кіровограда власним коштом придбав та передав працівникам спеціальної роти судової міліції «Грифон» при УМВС України в Кіровоградській області обладнання, яке використовуватиметься працівниками підрозділу під час несення служби в зоні АТО. На закупівлю всього необхідного підприємець витратив більше 25 тисяч гривень.

Про це повідомили Першу електронну у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Напередодні директор ТОВ «Рубантранс» зустрівся з керівництвом спецпідрозділу та поцікавився, в чому є нагальна потреба. Коли визначилися з переліком всього необхідного, керівник компанії-автоперевізника пообіцяв особисто взятися за вирішення цих питань.

Сьогодні цінний вантаж за замовленням підприємця нарешті надіслали до Кіровограда. Василь Рубан передав заступнику командира спеціальної роти міліції «Грифон» при УМВС в області Едуарду Лужецькому на баланс підрозділу пристрій для нічного бачення, дальномір, дві сучасні радіостанції, 10 захисних тактичних наколінників та бензопилу, яка знадобиться спецпризначенцям у тому разі, якщо доведеться нести службу за межами населеного пункту.

– Сьогодні компанія ТОВ «Рубантранс» долучилося до такої акції і своїм прикладом закликає інші підприємства, що здійснюють автоперевезення, так само знайти можливість і допомогти правоохоронцям, які захищають нашу державу та народ від нападів ворога – говорить Василь Рубан. Всі разом ми здатні протистояти будь-яким негараздам. Важливо лише, щоб кожен мав бажання, тоді і можливість завжди знайдеться – запевняє він.

– Отримане нами новітнє обладнання дасть змогу працівникам міліції належним чином виконувати покладені на них завдання. Адже воно дозволяє у будь-який час доби чітко орієнтуватися на місцевості, визначати дальність цілі, мати якісний радіозв’язок. Усі ці фактори дуже важливі, адже від них іноді залежить не лише безпека мирного населення, а й життя наших працівників – говорить заступник командира «Грифону» Едуард Лужецький. Ми щиро дякуємо Василю Володимировичу за надану допомогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар