Кіровоградські ветерани велоспорту стали чемпіонами України (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградські велосипедисти здобули «золото» у багатоденній велогонці “VІ Тур Буковини” та чемпіонаті України в командній гонці з велоспорту на час в групі “Masters” (ветерани спорту), що відбувалися в липні у місті Чернівці.

Всього у змаганнях взяли участь 13 команд з різних областей України, Криму та Молдови. Збірну Кіровоградської області представили спортсмени-ентузіасти – Валерій Печененко (м. Кіровоград), Володимир Ткаченко (м. Кіровоград), Валентин Тедоренко (с. Високі Байраки Кіровоградський район) та Олег Кравцов (директор Кіровоградської районної ДЮСШ “Колос”).

Основними конкурентом для наших спортсменів стали команди зі Львова та Дніпропетровська. Проте кіровоградські велогонщики в потрібний час набралися сил і показали найкращий результат, випередивши дніпропетровців на 15 секунд, а львів’ян – майже на 2 хвилини. Таким чином кіровоградці в командній гонці посіли почесне перше місце і стали чемпіонами України. Їх було нагороджено дипломами першого ступеня, медалями та грошовою винагородою.

До речі, учасник кіровоградської команди Валентин Тедоренко у червні цього року став чемпіоном України з велоспорту в індивідуальній гонці на час в своїй віковій категорії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар