«Корпорація ХХІ ст» надала фінансову допомогу дівчинці, яка травмувалася на “Орбіті”, лише на словах?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Корпорація ХХІ століття» надала матеріальну допомогу на лікування дівчинки, яка травмувалася на атракціоні в Дендропарку, лише на словах.

Про це під час прес-конференції розповів батько дівчинки Владлен Федоров, повідомив кореспондент Першої електронної.

На питання про оплату лікування він відповів: «Особисто мені ніхто нічого не пропонував і я не маю інформації, що «Корпорація» оплачувала лікування. Лише бачив на форумі фото рахунку на 3 500 грн.».

За словами батька у перший день хтось пропонував гроші, але це було через кілька годин після трагедії, тож було не до того. Про наступні компенсації від «Корпорації ХХІ століття» Владлен Федоров дізнався вже з форуму та публікацій у ЗМІ.

Також на прес-конференції батько повідомив, що протягом 10 днів не було жодного дзвінка чи візиту правоохоронців чи представників влади. «Юридично грамотні люди показали мені закон про створення слідчої комісії, яку мали створити у першу добу після трагедії. Тому я подав заяву до міськради та Кіровської райради про створення комісії з проханням включити мене до її складу», – повідомив батько.

Наразі проводиться досудове слідство обставин трагедії. Подальше лікування та спосіб реабілітації буде визначати невролог за місцем проживання, тобто у Севастополі.

В деяких ЗМІ повідомили, що представники Дендропарку на прес-конференцію не з’явились, але організатори прес-конференції зазначили, що офіційно нікого від «Дендропарку» не запрошували. Проте представники все ж були і сиділи поміж журналістами.

Нагадаємо, 11 липня під час роботи атракціону «Орбіта» вийшов з ладу опорно-гідравлічний механізм, в результаті чого кабінка з семирічною дівчинкою під час підйому зірвалася. Дитина отримала перелом черепа (від вуха до вуха), струс головного мозку та забій головного мозку середньої тяжкості. Після трагедії у дівчинки підвищилась нервозність і час від часу «скаче» температура. Минулої п’ятниці, 1 серпня, дитину виписали з лікарні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар