Обласна наукова бібліотека запрошує (анонс)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться з 4 по 10 серпня.

У четвер, 7 серпня, з 12.00 до 14.00 біля Будинку культури с. Созонівка (Кіровоградський район) для мешканців села відбудеться бібліотечна вулична акція «Запрошуємо на гостину». Акція проходить в рамках літньої майстерні для молодих бібліотекарів Кіровоградщини, які представлять свій професійний досвід та будуть вражати креативними ідеями созонівців. Серед заходів – акція «Міняю повітряну кульку на вірш», «Дерево бажань», майстер-клас з виготовлення Дідуха, виставки творчих робіт місцевих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та інші. Запрошуємо усіх на свято – гарний настрій та розваги гарантовані.

Шановні кіровоградці та гості міста, запрошуємо до бібліотеки всіх, хто бажає вивчати іноземні мови. Користувачі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського мають унікальну можливість безкоштовно відвідувати мовні заняття.

На цьому тижні, 4, 6, 7, 8 серпня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу вивчення розмовної англійської мови, що проходить у відділі документів іноземними мовами.
Для тих, хто самотужки вивчає іноземну мову – пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

7, 8 серпня о 17. 00 у відділі обслуговування користувачів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбуваються заняття з вивчення польської мови (викладач – Аліна Мехеда), (п’ятниця – для новачків)

Запрошуємо до оновленого Літературного календаря. Відділ обслуговування користувачів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського презентує книжкові виставки серпневих літераторів-іменинників. У серпні минає 120 років від дня народження Михайла Зощенка – ми підготували книжкову виставку «Поетика Михайла Зощенка», а виставка «Буковинський Кобзар» присвячена 180-річчю від дня народження Юрія Федьковича.
До 90-річчя від дня народження Павла Загребельного працює виставка «Диво від Загребельного».

У серпні кіноклуб «Екран» йде у відпустку, тож чекайте на відновлення кіносеансів у вересні.

В суботу, 9 серпня, з 13.00 до 18.30 у міському парку відпочинку «Ковалівський» традиційно працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Запрошуємо відвідати творчі майстерні і переглянути нові, цікаві книги.
Послуги надаються безкоштовно.

Літня школа мистецтв – 2014 триває ! Відділ мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського щодня з 15.00 до 17.00 (крім неділі) запрошує відвідати захоплюючі майстер-класи з різних технік декоративно-ужиткового мистецтва. На цьому тижні майстер-класи проводитимуть визнані майстрині – Ірина Кудревич та інші.

Довідки за контактними номерами відділу мистецтв – 093 1842250, 095 5974010

Поширити:

Залишити коментар:

коментар