Розрахунки тарифів на пасажирські перевезення в Кіровограді перевірить антимонопольний комітет

Всі сім кіровоградських автотранспортних підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення подали до міської робочої групи з розрахунку тарифів на послуги пасажирських перевезень власні розрахунки вартості проїзду.

Як повідомив заступник міського голови, голова робочої групи Сергій Васильченко, вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кіровограда, розрахована безпосередньо підприємствами – перевізниками, складає для ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В.В., що працюють у режимі маршрутного таксі, у розмірі 2,50 грн., для ПП «ОЛІКС» – 3,56 грн., та для ПАТ «Автобусний парк» 13527 у режимі експрес – 4,75 грн.

За рохрахунками ПАТ «Автобусний парк» 13527 тариф на разовий проїзд одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі руху пропонується у розмірі 3,00 грн.
Робоча група прийняла рішення передати обгрунтовані транспортними підприємствами розрахунки для погодження до Антимонопольного комітету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар