Заступник міністра розповів, із ким воюватиме батальйон «Кіровоград» на Сході (ФОТО)

Батальйон особливого призначення МВС «Кіровоград» виконуватиме на Сході України завдання відповідно до закону «Про міліцію» та положень про проведення антитерористичної операції.

Про це після присяги бійців батальйону під час брифінгу повідомив заступник міністра внутрішніх справ Микола Величкович, передає кореспондент Першої електронної.

За словами посадовця, головними завданнями стануть несення патрульної служби, перевірки на блокпостах та «все те, що випливає із закону про міліцію».

Час відбуття батальйону в зону АТО і місце його дислокації — таємниця, уточнив Микола Величкович.

Він також нагадав, що в МВС діє наказ, згідно із яким забороняється відправляти підрозділи міліції в зону бойових дій без належного матеріально-технічного забезпечення. В першу чергу — без бронежилетів та шоломів відповідного класу захисту.

Представники УМВС висловили подяку народним депутатам, фермерам, підприємствам, органам державної влади, які допомагали батальйону. Зокрема, подякували і народному депутату України Станіславу Березкіну, якій допоміг з ремонтом казармених приміщень, уніформою, продуктами харчування для бійців та придбанням сучасних оптичних прицілів для снайперських гвинтівок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар