Ярмарок: Голованівськ «рулить» (ФОТО)

Ярмарок сільгосппродукції, що пройшов у суботу у Кіровограді в рамках виставки «АгроЕкспо», став перформансом західного «куща» області.

На людей, які морозним ранком поїхали за місто хіба що заради дешевизни місцевих яблучок та свининки, чекав приємний сюрприз. Напрочуд вдала претензія Голованівська на Сорочинці місцевого штибу перетворила торгівлю продукцією місцевих сільгоспвиробників на забавне свято. Душевно, зі смаком і гумором.

Власне, й Гайворонський «розгул» з їхніми забавними піснями не міг залишити байдужими. Але вердикт однозначний, який у натовпі був почутий неодноразово, – Голованівськ «рулить». Із його трьома тисячами печених яблук під натхненне «налітай». З їхньою «Історією сала», викарбуваною на самому продукті. Та й щире підморгування чи не кожного з господарів рукотворного «Голованівського базару» з натяком на великі бутлі з прозорою рідиною, заткнуті качанцем. Врешті, й сам голова району Олександр Яровий, який був помічений у всьому цьому дійстві, нехай вибачає, з чарчиною…

В абсолютно неформальній обстановці і у відповідному настрої поруч з діжковими голованівськими помідорчиками та олександрійськими варениками були помічені також, зокрема, заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов та Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус.

[nggallery id=15]
Поширити:

Залишити коментар:

коментар