У Голованівському районі невідомі захопили спиртзавод

Учора близько 22:00 на територію дочірнього підприємства «Межиріцький вітамінний завод» Державної акціонерної компанії «Укрмедпром», який знаходиться у селі Межирічка Голованівського району Кіровоградської області, увірвалися невідомі особи.

На території підприємства, яке займається виробництвом спирту,  на той момент знаходились кілька охоронців та заступник директора Тетяна Чудна. За версією Тетяни Чудної людина, яка представилася новим директором підприємства, після вибивання дверей потрапила до кабінету директора та заволоділа пакетом документів, у тому числі і договорами підприємства. Наразі органи слідства утримуються від коментарів, тож ім’я людини, яка представилася новим директором, невідоме.

Голова Голованівської РДА Ігор Ткаченко прокоментував інцидент таким чином: “Я дав заяви в усі інстанції, і в районні, і в обласні. Хто правих, хто винуватий, може визначити тільки прокуратура та міліція. Ми не знаємо, що там справді відбувається, можливо, у тих осіб і справді є розпорядження міністерства охорони здоров’я. Я вчора був на підприємстві, отримав пояснення від колишньої дирекції (можливо, і не колишньої, це ще треба визначити), від іншої сторони я не зміг отримати пояснень. Наразі там чергує міліція і працює прокуратура”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар