У Кіровоградській міськраді звільнять 17 осіб

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Відповідно до проекту, який підготував відділ кадрової роботи КМР, чисельність апарату Кіровоградської міської ради буде скорочено на 17 осіб ( з 282 до 265 чол.). 

Про це сьогодні під час наради в міській раді розповіла начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва, повідомив кореспондент Першої електронної.

Також, за її словами, пропонується змінити істотні умови праці для 35 осіб, що призведе до економії бюджетних коштів, які виділяються на зарплату.

Окрім цього у міській раді припинено виплати грошових винагород за сумлінну працю і зразкове виконання посадових обов’язків особам, які працюють 10 і більше років; не змінюється посадовий оклад спеціалістів, які виконують обов’язки за тимчасово відсутнього керівника; не здійснюються службові відрядження за кордон; не проводиться конкурс на заміщення вакантних посад (здійснюється ротація кадрів в межах міськради).

Всі озвучені заходи спрямовані на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар