Скандальний гуртожиток: нове керівництво, старі підходи

Жителів гуртожитку, що по проспекту Університетському, 21, вже давно нічим не здивуєш. Більше 10 років судової тяганини та постійний ризик залишитися без своїх квартир згуртували цих людей, та жодної проблеми гуртожитку ні власниками будинку, ні владою досі не вирішено.

Цього разу приводом для зустрічі пожильців стали ініційовані власником гуртожитку (фірмою «Вагран») збори, на які прийшла колишній директор Наталія Нетребенко та новопризначений в.о. директора, принаймні так цей чоловік назвався, Петро Дулуб. Але конструктиву у діалозі представників фірми-власника з пожильцями було небагато.

Колишнього директора жителі звинувачували у приховуванні ордерів на кімнати, жінка ж, у свою чергу, відхрещувалася від будь-яких закидів та запевняла, що наразі не має до фірми «Вагран» жодного відношення, а сюди прийшла представити нового директора та поспілкуватися з пожильцями. У результаті 15-хвилинних криків та взаємних звинувачень Наталія Нетребенко покинула зібрання.

Новий директор одразу потрапив під лавину запитань та невдоволення. По-перше, жодних документів котрі б підтверджували призначення на посаду у даної особи не було. По-друге, чоловік погодився назвати своє ім’я та прізвище лише через 40 хвилин доволі емоційних дискусій. По-третя, на запитання «Хто ж вас призначив на цю посаду?» відповів більш ніж дивно: «Власника я не знаю. Та й взагалі, яка вам різниця?».

У людей склалося враження, що особа, котра назвалася Петром Дулубом, просто не в курсі всіх справ, що кояться навколо гуртожитку. Навіть на запитання профільного заступника Кіровоградського міського голови Геннадія Осетрова стосовно діяльності гуртожитку, він нормально відповісти не зумів.

Зі свого боку чиновник озвучив позицію міського керівництва стосовно даного гуртожитку: тариф на комунальні послуги, що був прийнятий міськрадою декілька років тому, буде скасовано, а інтереси мешканців намагатимуться відстоювати.

Озвучена ж тема зборів – «Підготовка будинку до опалювального сезону» – викликала у жильців лише сміх. Вся справа в тому, що центральне опалення у будинку відсутнє вже близько 8 років, тож яким чином планує вирішити це питання новий директор «Ваграну», не зрозуміло. Так само незрозумілою для людей є й позиція стосовно тарифів на комунальні послуги для даного гуртожитку, які планується переглянути  вже на найближчій сесії. Директор “Ваграну” висловився таким чином: «Нехай люди платять, а ми поки будемо налагоджувати роботу з надання цих послуг».

У підсумку, від нового директора вдалося дізнатися фактично лише одну корисну новину – тепер щочетверга з 18:00 до 19:00 пан Дулуб буде приїжджати до гуртожитку, щоб приймати заяви та видавати необхідні довідки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар