ФК “Зірка”. Поразка в стартовому матчі чемпіонату

В Карлівці на стадіоні «Машинобудівник» відбувся матч першого туру першої ліги «Сталь» (Алчевськ) – «Зірка» (Кіровоград).

У першому таймі матчу підопічні Анатолія Бузніка мали не один шанс відкрити рахунок. Але не вистачало холоднокровності при реалізації своїх моментів. Після подачі з кутової позначки Ігор Гордя забив м’яч у ворота Дмитра Козаченка.
Початок другого тайму суттєво вплинув на хід поєдинку. Центральний захисник «Зірки» Ігор Чередніченко у власному штрафному майданчику порушив правила проти гравця суперника і окрім призначеного пенальті, Ігор отримав червону картку. Андрій Скарлош ударом з «позначки» подвоїв рахунок. Через 15 хвилин Скарлош оформив дубль, замкнувши передачу Романа Локтіонова. Кіровоградська команда змогла забити один м’яч: після подачі з кутового відзначився Вадим Родіна. Матч завершився з рахунком 3:1 на користь алчевської «Сталі».

Кіровоградська «Зірка» у другому турі першої ліги 2 серпня вдома на оновленому стадіоні прийме ФК «Полтава». Запрошуємо підтримати нашу команду!

«Сталь» (Алчевськ) – «Зірка» (Кіровоград) -3:1 (1:0).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар