«Батьківщина» просить прокуратуру перевірити інформацію про залучення школярів для зустрічі Януковича в Кіровограді

Кіровоградська облорганізація партії ВО «Батьківщина» просить обласну прокуратуру перевірити факти залучення дітей до урочистостей зустрічі президента Януковича та дати правову оцінку діям обласних і міських посадовців, які прийняли рішення і дали вказівки директорам шкіл про відсторонення школярів від навчального процесу.

Відповідне звернення до прокурора області Сергія Ленського направив голова обласної організації партії, депутат обласної ради фракції «Батьківщина» Олександр Чорноіваненко.

В ньому йдеться,зокрема: «03 жовтня 2013 р., з нагоди візиту до Кіровограда Президента України Віктора Януковича місцева влада використовувала учнів місцевих шкіл та студентів у якості масовки. Протягом кількох годин під пронизливим, холодним вітром та мжичкою, діти були змушені вистоювати вздовж доріг, якими пролягав маршрут Януковича. Напевне, улесливо-догідлива ініціатива кіровоградської влади повинна була довести президенту, що вірнопідданість кіровоградських чиновників найвища в Україні. «Батьківщині» достеменно не відомо на скільки оцінив місцеву владу президент, зате відомі ремствування батьків дітей, які очікували приїзду президента на узбіччі дороги. Діткам далося взнаки перемерзання, деякі захворіли та не прийшли наступного дня до школи».

За матеріалами сайту ОО ВО «Батьківщина»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар