Кіровоградська Спілка журналістів закликає колег допомогти українським військовим

Кіровоградська обласна організація НСЖУ активно долучилася до благодійної акції допомоги і підтримки українських військових, які знаходяться у зоні АТО. Обласна організація звернулася до колег з проханням підтримати армію та зібрати необхідні речі.

На сайті обласної організації НСЖУ з’явилося наступне оголошення:

Шановні колеги-журналісти!

Військовослужбовці роблять найважливішу для народу справу: захищають нашу землю від ворога. Обов’язок кожного з нас – підтримати українську армію. Ми можемо це зробити, придбавши життєво необхідні речі для тих, хто знаходиться в зоні АТО.

Обласна спілка журналістів має в своєму розпорядженні оперативну інформацію щодо того, які продукти та речі першої необхідності потрібні наших військовим, а також – контактні дані для вручення придбаного безпосередньо в руки наших земляків-військовослужбовців.

До переліку необхідного входять комплекти військової форми, засоби особистої гігієни, аптечка першої допомоги, продукти харчування та ін.

Обласна Спілка журналістів започатковує збір коштів серед журналістів та ЗМІ для придбання необхідних для військовослужбовців речей.

Адреса: Кіровоград, вул. Гоголя, 44

Телефон для довідок: 066 950-09-69

Рахунок Спілки: Код. 22217757, р.р.26008300318222, в АТ «Ощадбанк», МФО 323475.

Голова обласної

Спілки журналістів Ю.Сердюченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар