Хто дозволив торгувати пивом на вулицях Кіровограда? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Ні я, ні Наталія Бабенко (ред., начальник міського управління зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення) за час нашого перебування на своїх посадах не підписували жодного дозволу на діяльність об’єктів літньої торгівля, тобто всі вони діють згідно з рішеннями попередньої влади», – заявив заступник міського голови Сергій Васильченко сьогодні під час зустрічі з журналістами.

За його словами, «попередниками» було видано дозволи на діяльність 123 точок сезонної торгівлі, де продають розливне пиво (з них біля стаціонарних закладів ресторанного господарства – 83).

Він повідомив, що міське управління зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування та юридичне управління працють над стоворенням положення, згідно з яким у Кіровограді працюватимуть усі об’єкти літньої торгівлі, зокрема – пивом.

За інформацією Наталії Бабенко, на сьогодні для організації літнього місця торгівлі достатньо мати документи, що підтверджують реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності, висновки санстації й МНС. Вона зазначила, що попередники нинішньої міської влади здебільшго не вели обліку об’єктів літньої торгівлі і не узгоджували їх розміщення.

Також журналісти спільно з представниками влади взяли участь у рейді по місцях літньої торгівлі пивом на набережній Інгулу та на Ковалівці – перевірили наявність всіх дозвільних документів і умови ведення торгівлі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар