Батьки контрактника з Новоукраїнського району просять визволити хлопця з полону

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Другий місяць знаходиться в полоні проросійських сепаратистів мешканець села Іванівка Новоукраїнського району Віталій Філюков.

27-річний контрактник, сержант Кіровоградського спецбатальйону потрапив у полон, виконуючи бойове завдання у Слов’янську. За словами рідних, нині його утримують в заручниках у Горлівці бойовики Безлера на прізвисько «Бєс».

Вдома на нього чекає молода дружина та тримісячний син, який народився поки татко виконував свій військовий обов’язок на Донбасі.

Мама полоненого військовослужбовця Валентина Андріївна ні на мить не розлучається з мобільним телефоном, чекаючи хоча б якоїсь звістки від свого сина. Вона не може зрозуміти байдужість чиновників, які не поспішають виконати умови ополченців та здійснити обмін її сина та ще 13 полонених воїнів на захоплених нашими військовими бойовиків.

Шукаючи будь-які способи врятувати Віталія Філюкова, Іванівський сільський голова Тамара Дорошенко звернулася до депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна.

У свою чергу, Станіслав Семенович зустрівся з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, який запевнив депутата, що влада докладає усіх можливих зусиль, щоб повернути українців з полону.

А тим часом, рідні хлопця наполегливо продовжують стукати у двері посадовців і нагадувати про полонених військових, сподіваючись, що їх не просто почують, а нарешті повернуть додому їхніх синів, чоловіків та батьків…

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли Станіслав Березкін допомагає визволити наших воїнів із полону – нещодавно додому повернувся десантник Юрій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар