Кіровоградська “Батьківщина” оновиться громадськими лідерами та активістами

Минулого тижня  Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»  відсвяткувала своє 15-річчя. Сьогодні на Кіровоградщині в її рядах — біля 35 тисяч чоловік, а осередки партії працюють майже в кожному населеному пункті. На партію чекає модернізація та оновлення.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі кіровоградської обласної організації партії.

Сьогодні «Батьківщина» готується до оновлення – цьому питанню керівництво партії нині приділяє значну увагу як на рівні України, так і Кіровоградщини: у нинішніх постреволюційних реаліях політичні перемоги не можуть бути можливими без залучення до партії нових облич. Як зазначив голова Кіровоградської обласної організації партії Олександр Чорноіваненко, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко поставила чіткі завдання — провести внутрішньопартійну люстрацію та показати списки нових людей, які приєдналися до «Батьківщини».

— Ми відкриваємося для громадських лідерів, активістів, які розділяють наші програмні завдання. – зазначив Олександр Анатолійович. – Нам потрібні нові люди, які працюватимуть над зміцненням авторитету та рейтингу партії. Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» було, залишається й буде провідною політичною силою, бо відстоює інтереси людей, справедливість, демократію, європейський вибір.

«Батьківщинівці» говорять, що їхню партію можна сміливо називати «партією Майдану»: саме активісти та лідери цієї політичної сили брали пряму і найбільш активну участь в обох українських революціях – Помаранчевій в 2004-му та революції Гідності в 2013-2014 роках. Саме депутати від «Батьківщини», ризикуючи свободою і життям, очолили організаційні структури другого Майдану, стали його комендантами з перших днів протистоянь.

Відразу після святкування 15-ї річниці «Батьківщина» починає серйозну підготовку до парламентських виборів, які мають всі шанси відбутися наприкінці жовтня цього року. Вже найближчим часом визначаться люди, які відповідатимуть за результат партії по всіх виборчих округах Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар