В кіровоградському художньому музеї відкрилася виставка студента (ФОТО)

11 липня 2014 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відкрито виставку живописних творів «Шлях. Простір» студента Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури України Дмитра Тарасенка.

Про це повідомила Першій електронній Олена Степанок – завідуюча відділом науково-просвітницької роботи
Кіровоградського обласного художнього музею.

Роботи молодого митця, нашого земляка Дмитра Тарасенка, відвідувачі Кіровоградського обласного художнього музею мали можливість переглянути у 2012 році на виставці до Дня художника.

Дмитро з 2006 року приймає активну участь у художніх виставках. На сьогодні твори автора знаходяться в приватних зібраннях на території України, Росії, Білорусі та Китаю.

На першій персональній виставці Дмитра Тарасенка представлено дев’ять живописних робіт, створених під час навчання у Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури України, зокрема це портрети: «Баба Катя» (2009), «Погляд» (2012), архітектурні пейзажі, виконані у 2013 році «Академія», «Андріївський узвіз», пейзажі: «Сосновий захід» (2012), «Сосновий яр» (2010), «Осінь» (2013), натюрморти: «Натюрморт з кінською головою» (2012), «Соняхи» (2013).

Під час відкриття виставки Дмитро Тарасенко передав до фондового зібрання Кіровоградського обласного художнього музею роботу «Погляд» (2012, картон, олія).

Фото Кіровоградського обласного художнього музею

Поширити:

Залишити коментар:

коментар