Радикальна партія Ляшка з`явилася в Кіровограді

Сьогодні, 11 липня 2014 року у Кіровоградському прес-клубі відбулась прес-конференція лідерів Кіровоградської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка Олександра Бондаренка та Сергія Таранюка.

За їхніми словами, 8 липня цього року відбулась звітно-виборна конференція міської організації РПЛ, на якій делегати оновили керівний склад організації та визначили подальший план діяльності. Загалом під час презентації основних програмних завдань партійної організації звучала постреволюційна риторика щодо боротьби з корупцією та оновлення країни. Ні партійних квитків, ні інших документів, які б підтверджували приналежність до Радикальної Партії Ляшка, міські її лідери не надали.

До сьогодні ніхто не чув про те, що в Кіровограді є організація радикалів Ляшка. На запитання, де були представники міської РПЛ під час минулих президентських виборів і чому не приймали участі у виборчій кампанії, Олександр Бондаренко відповів, що був на майдані в м. Києві.

За нашою інформацією, роботу виборчого штабу кандидата в Президенти Олега Ляшка в області та в обласному центрі організовували люди, які не є членами радикальної партії. На прес-конференції був присутній Валерій Колесник – довірена особа Ляшка в 100-му виборчому окрузі, який заявив, що під час президентських виборів не знайшов в місті офіційних представників міської організації і що представникам центрального апарату Радикальної Партії невідомо про те, що відбувається з партією у Кіровограді.

Щоправда, на сайті головного управління юстиції в Кіровоградській області в реєстрі осередків політичних партій керівником міської організації РПЛ дійсно зазначено Бондаренка Олександра Анатолійовича.

Незабаром планується відкриття в обласному центрі громадської приймальні партії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар