Чи виправдають мера, який скоїв смертельне ДТП?

Сьогодні в апеляційному суді Кіровоградської області розглядалася справа засудженого Якова Немировського, мера міста Новомиргород, який у жовтні минулого року спричинив аварію, в результаті чого загинула 26-річна дівчина і постраждав 25-річний хлопець.

Згідно з висновками слідства, винуватцем події став мер міста Новомиргород. Якову Немировському було обрано запобіжний захід – утримання під вартою, але він подав апеляцію на це рішення. 31 жовтня 2013 року апеляційним судом Кіровоградської області розглянув скаргу адвоката міського голови Новомиргорода на ухвалу слідчого судді Ленінського районного суду Кіровограда від 22 жовтня 2013 року, згідно з якою відносно міського очільника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Тоді колегія суддів визнала необґрунтованими апеляційні вимоги адвоката і залишила скаргу без задоволення.

У квітні цього року Кіровоградським районним судом Кіровоградської області був винесений вирок.

На цей вирок адвокатом засудженого була подана апеляція, яка і розглядалась сьогодні. Яке рішення ухвалили судді В.Драний, Н.Поступайло, О.Могильний, наразі невідомо. 

В апеляційному суді Кіровоградської області Першій електронні пообіцяли надати інформацію завтра.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар