Кіровоградські рятувальники допомагають відновлювати Слов’янськ та Краматорськ

Гуманітарну допомогу, надану регіонами, а це 35 тонн продуктів харчування, доставлено вчора підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій Харківської, Полтавської та Кіровоградської областей до міста Слов’янськ.

Про це повідомляють у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Близько 6 тис. банок м’ясних та рибних консервів, 10 тис. літрів води, більше 10 т борошна, 3 т круп, 10 т цукру та 5 т інших продуктів харчування отримали мешканці звільненого міста.

«Одне з основних завдань, покладених Урядом на нашу Службу – відновлення зруйнованої в результаті бойових дій системи життєзабезпечення в містах області, і особливо енергоживлення. Нами опрацьовані проблемні питання та підготовлені до використання генератори енергоживлення для лікарні Слов’янська, де наразі у тяжкому стані перебувають пацієнти, які постраждали від обстрілів бойовиків», – зауважив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.

Також, у свою чергу, Міністерство охорони здоров’я вирішує питання щодо забезпечення ліками та надання медичної допомоги постраждалим мешканцям міст Слов’янськ та Краматорськ.

Для повноцінного функціонування міста, силами груп піротехнічних робіт Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України наразі здійснюється низка робіт по розмінуванню території Слов’янська.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар