Кіровоградці пікетували Адміністрацію Президента

Сьогодні під Адміністрацією Президента представники кіровоградської “Самооборони Майдану” та  «Товариства українських офіцерів» вимагали відставки голови Кіровоградської ОДА Олександра Петіка.

Чому мітингували кіровоградці,  Першій електронній розповів ініціатор акції Ігор Ковтуненко, голова  Кіровоградського обласного осередку “Товариства українських офіцерів”: “Ще тиждень тому ми зверталися до Адміністрації Президента, Кабінет міністрів, Верховну Раду та РНБО з проханням не перепризначати головою нашої ОДА Олександра Петіка. Сьогодні до нас вийшов працівник Головного управління регіональної та кадрової політики, вислухав нас і пообіцяв донести інформацію до тих людей, які приймають рішення. Ми ж донесли свою позицію: ми не будемо зупинятись. Ми не будемо робити так, як робили у Хмельницькому під час Майдану – зараз непроста ситуація, не будемо нагнітати ситуацію і створювати конфлікти.

Доказів по факту корупції Олександра Петіка ми не передали. Він є, цей факт, підтверджений документально, але оприлюднимо ми його тільки під час прямого ефіру з Олександром Петіком. А вже потім передамо до Генпрокуратури. Представник Адміністрація Президента взяв наші контакти, ми чекаємо відповідної реакції. Якщо її не буде – рішення по подальших діях хай приймає громада Кіровоградщини”.

Як повідомляла Перша електронна, учора в кіровоградська «Самооборона Майдану» звинуватила голову ОДА, народного депутата та посадовців у корупції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар