Кіровоградська «Самооборона» звинувачує голову ОДА, народного депутата та посадовців у корупції (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У корупційних схемах, які нібито приносять незаконні прибутки голові Кіровоградської облдержадміністрації Олександру Петіку, замішаний народний депутат від ВО «Свобода» Святослав Ханенко.

Принаймні, такий висновок можна зробити, ознайомившись із так званою «корупційною схемою», яку сьогодні, під час прес-конференції в офісі Кіровоградської «Самооборони майдану» презентував громадськості Ігор Ковтуненко.

Колишній офіцер презентував імовірну схему (на фото) перед журналістами та зазначив, що детально пояснить її під час прямого ефіру на кіровоградському телебаченні, де він хоче зустрітися з Петіком віч-на-віч.

Окрім нардепа Ханенка в оприлюдненій схемі згадуються прізвища самого О.Петіка, Н.Синиці (радника голови Кіровоградської ОДА), прокурора Кіровоградщини С. Жолонка та такі установи, як Державна екологічна інспекція в області, обласна Державна інспекція сільського господарства, обласна санепідемстанція, департаменти екології та природних ресурсів, агропромислового розвитку ОДА.

Нагадаємо, губернатор перед громадою пообіцяв «пролюструватися» в середу у прямому ефірі ток-шоу «Ми» на КОДТРК, однак ефіру так і не було (директор КОДТРК Вадим Мурований стверджує, що з подібною пропозицією до творчого колективу програми ніхто не звертався). Учасники прес-конференції не надали обіцяних фактів корупційних схем, пообіцявши передати їх Президенту України.

Перша електронна газета звертається до осіб, яких «Самооборона майдану» звинуватила в корупційній діяльності, з пропозицією прокоментувати озвучені на прес-конференції підозри.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар