Біля Олександрії вкрали 3,5 мільйони та застрелили підприємця

На трасі, що біля Олександрії. що йде з Дніпропетровська до Кіровограду, розстріляли з автоматичної зброї підприємця і вкрали близько 3,5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної з Олександрії та підтверджують у прес-службі СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Напад стався ввечері, біля 19.00. Легковий автомобіль з двома підприємцями, що займались валютними операціями і працювали на одну з дніпропетровських фірм, зупинився прямо на трасі, не доїжджаючи до Олександрії. Як тільки автомобіль зупинився через пробите колесо, на «валютників» напали невідомі зі зброєю. Одного підприємця зв’язали і він втратив свідомість після удару струмом з електрошокера. А інший «валютник», житель Кіровограду, за невідомих до кінця обставин отримав поранення в стегно і від втрати крові помер на місці пригоди.

Зловмисники викрали грошей на суму 3,5 мільйони гривень та втекли у напрямку Дніпропетровська.
На трасі вдалось знайти засідку, яку організували зловмисники, завдяки якій шини автомобіля валютників були пробиті. Цілком можливо, що злочин був заздалегідь ретельно спланований.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар