На площі Героїв Майдану студенти мітингують проти “голови облради Петрушевського”

В Кіровограді на площі Героїв Майдану мітингувальники протестують проти “голови облради Петрушевського”. Саме так дівчина, яка представилась Ілоною, студенткою КДПУ, пояснила причину, по якій  зібралась переважно молодь 18-2о років.

“Ми люди, які працюємо на ринках”, – пояснила студентка, яка тримає плакат “Петрушевський кинув нас на майно та гроші”. “Тут зібралися всі ті, кому обіцяли платити одні гроші, зарплату, а платять менше. А Петрушевський привласнює собі усі гроші”, – розповіла Ілона.

Організатор акції, Олександр Жеменюк, який вийшов з будівлі ОДА, дав більш розгорнутий коментар Першій електронній: “Ми – колишні працівники Облспоживспілки. Все, що написане на плакатах – правда і має підтвердження. Петро Петрушевський – голова Облспоживспілки, проти якого у 2012 та 2013 роках відкрито 6 кримінальних впроваджень за корупцію, шахрайство, хабарництво, заставу майна Центрального і Колгоспного ринків Кіровограда . Кримінальна справа складається з 65 томів. Коли помінялася влада, він заявив у Обспоживспілці, що він “усе вирішив і нас чіпати ніхто не буде”. Минулого року була створена Спілка споживчих товариств Кіровоградської області. Усе майно вивів під себе Петро Петрушевський. Тільки по Маловисківському району було зареєстровано 1500 пайщиків, залишилося 22 людини Петрушевського, інших, хто засновував, прости викинули. Я зайшов до ОДА з вимогами, але нікого не застав – усі в роз’їздах. Таку вимогу ми залишили і в УВД області. Ми прийшли, щоб усе було по закону.”

Паралельно з  цим мітингом на площі Героїв Майдану свій мітинг проводить і кіровоградський “УДАР”.

“Ми підтримуємо ініціативу депутатів Верховної Ради з фракції “УДАР” про розпуск Ради. Люстрацію треба починати з законодавчої влади. А там сидять адепти “Партії регіонів”, які привели країну до війни. Сьогодні буде виноситись на голосування це законопроект, ми вимагаємо саморозпуску Верховної Ради”, – пояснив заступник голови Кіровоградської обласної організація партії “УДАР” Дмитро Хох.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар