Голова Кіровоградської ОДА Петік нарікає на гуманність суддів

Під час захоплення нафтобази у Долинській правоохоронці діяли професійно. А от до суддів у голови Кіровоградської ОДА є питання.

Про це заявив сам Олександр Петік під час апаратної наради.

“Інформація про тривожні події у Долинській облетіла країну. Це спроба захоплення нафтобази. Остаточні висновки буде давати суд, але правоохоронці наші спрацювали напрочуд професійно. Ніхто з керівників правоохоронних органів з 2008 року не може пригадати такого, що була потреба задіювати сили практично усіх відомств – СБУ, прокуратури, різних підрозділів міліції. Вони продемонстрували, що в Кіровограді є влада. Разом з тим є питання щодо обрання запобіжної міри.
У громадськості виникає питання: як може розбійник, який кладе на підлогу людей літнього віку – охоронців нафтобази – з пострілами у стелю, озброєні до зубів, які чинили тиск на суддів – як їм можна обирати таку запобіжну міру як відпустити на поруки політичної партії «Правий сектор»? У суспільства є питання, наскільки наша правова система здатна відповідати на такі виклики. Принаймі ми тепер знаємо оцінку нашими суддями цієї ситуації. Якщо хтось увірветься до будь-кого і буде стріляти в стелю чи погрожувати зброєю в Кіровоградській області, це не означає, що наша громада на час слідства і винесення вироку буде убезпечена від розбійників, що вони не будуть приїздити ще з якимись автоматами-кулеметами», – зазначив голова ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар