Делегація з Кіровоградщини передала екіпажу СДК “Кіровоград” оргтехніку, матеріали для ремонту і свіже м’ясо (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Делегація з Кіровоградщини привітала екіпаж середнього десантного корабля «Кіровоград» з черговою річницею з дня підйому прапору Військово-Морських Сил Збройних Сил України на цій бойовій одиниці.

Як повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України, на свято до військових моряків завітали представники вищого командування та шефи з Кіровоградської ОДА та міськради, Ульяновської РДА.

Після шикування на шкафуті корабля та підняття Військово-морського прапору до екіпажу зі словами привітання звернулись заступник командувача ВМС України з бойової підготовки капітан 1 рангу Олексій Неїжпапа, радник голови Кіровоградської облдержадміністрації Микола Синиця та інші гості.

Наказом командира СДК «Кіровоград» капітана 3 рангу Юрія Вицького кращі військовослужбовці екіпажу були заохочені подяками та грамотами. Зі своєї сторони шефи корабля передали команді подарунки від кіровоградської громади — комп’ютерну та оргтехніку, інструменти та матеріали для ремонту та обслуговування, а від Ульяновського району – свіже м’ясо для корабельної кухні – камбузу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар